Mette Jessen

 

Jeg er certificeret sexolog og parterapeut fra Sexologiskolen i København. Siden 2020 har jeg studeret under Betty Dodsons Bodysex-program i New York. Oprindeligt er jeg jurist og har lang erfaring i forhandling og konfliktmægling.

Jeg er ofte i Thyborøn og København, men de sidste 20 år har jeg boet i Washington DC. Da jeg flyttede til USA skiftede jeg min juristkarriere ud med mere tid til familien. Samtidig med en del frivilligt arbejde havde jeg stadig juridiske konsulentopgaver og studerede alternativ konfliktløsning på George Washington University. I 2013 startede jeg med at rådgive og undervise amerikanske militær- og diplomatfamilier før deres udstationering til Danmark. Det job, og mit frivillige arbejde som medskaber af en forening for mere end 100 kvinder indvandret til mit lokalområde fra hele verden, inspirerede mig til at arbejde professionelt med parterapi og sexologi. Jeg bliver inspireret af mangfoldighed og en del af mit virke som sexolog og parterapeut bruger jeg på at deltage i internationale konferencer og workshops. 

Kontakt mig ved at skrive en e-mail til mette.body6@gmail.com.

De fortrolige samtaler

Min online-klinik åbnede i 2020. Jeg tilbyder fortrolige samtaler om krop, seksualitet og relationer. Jeg tilbyder også et virtuelt Bodysex forløb til kvinder, som vil udforske og eksperimentere med deres orgasme. Mine Bodysex klienter kommer fra hele verden.

Jeg er medlem af ASRT - international Association of Sexology and Relationship Therapy - og følger ASRT's faglige og etiske retningslinier

Jeg er certificeret Bodysex leader. www.bodysex.com

Uddannelse

Jurist, Aarhus Universitet 1991

Master of International Law/Conflict Resolution, George Washington University 2005

Mediation Certification, State of Maryland, 2011

Sexolog og Parterapeut, Sexologiskolen i København

Specialuddannelse i Supervision, Sexologiskolen i Kobenhavn

Bodysex facilitator, Betty Dodson & Carlin Ross in New York

 

Del siden